Dimecres, 3 de juliol de 2024
skipallars

Ferrocarrils invertirà 2,4 milions a les estacions d’Espot i Port Ainé

D'aquesta partida, 400.000 euros aniran destinats al condicionament de la carretera d’accés a Port Ainé

Redacció 26 d'octubre de 2017 a les 12:27
Imatge d’arxiu de treballs de manteniment a la carretera de Port Ainé | ACN
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), propietària de les estacions d’hivern d’Espot i Port Ainé, invertirà aquest any un total de 2,4 milions d’euros a les dos estacions pallareses. Aquesta xifra, segons explica Segre, suposa un increment del 36% respecte a la inversió realitzada l’any 2016. D’aquests 2,4 milions d'euros, uns 400.000 euros aniran destinats a la millora i manteniment de la carretera d’accés a Port Ainé. 

La inversió anirà destinada a la millora de les pistes, de la producció de neu artificial, dels remuntadors i de les instal·lacions, així com a l’adquisició de maquinària per condicionar la neu. També s’ha ampliat la terrassa de l’hotel Port Ainé 2000 i s’ha construït un minibar a la terrassa de la cota 2000 d’Espot.


Increment de visitants a Port Ainé durant l’estiu

L’estació de muntanya de Port Ainé ha atret aquest estiu un total de 2.691 visitants, un 16% més que la temporada anterior, segons ha informat FGC. Entre les diverses activitats que els visitants han pogut fer destaca el Parc Lúdic i d’Aventura, els itineraris de BTT i bicicleta de carretera i l’itinerari de la Corona del Pallars.

A més, l’Hotel Port Ainé 2000 ha registrat un balanç positiu, amb un increment dels ingressos d’un 7%.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació