Diumenge, 7 de juliol de 2024

Primer triomf a domicili del Natural Optics Pallars a Esplugues (66-69)

L’equip pallarès s’imposa a la pista del Nou Esplugues i surt de l’últim lloc de la classificació

Redacció 30 d'octubre de 2017 a les 10:34
Els jugadors celebrant el triomf un cop acabat el matx | CB Tremp
Primera victòria a domicili de la temporada del Natural Optics Pallars Tremp, a la pista del Nou Esplugues, per 66 a 69. Els homes de Miquel Murgó, amb tres baixes, es van imposar ahir en el duel de cuers en un partit molt igualat fins als instants finals. Aquesta és la segona victòria de la temporada de l’equip trempolí, que agafa oxigen per rebre el Viladecans el proper dissabte al pavelló del Juncar.

El matx va ser molt igualat des del minut 1, amb màxims avantatges que no superaven els 8 punts de diferència. El primer període va acabar amb 15-15. Al segon quart, els d’Esplugues de Llobregat van escapar-se en el marcador (25-17), però el Tremp va saber reaccionar, comandat per Pau Vila i Oriol Ubach, per tornar a igualar les coses. A la mitja part s’hi arribava amb un resultat de 27-28.

A la represa la igualtat va seguir i el partit va guanyar en intensitat i en encert, demostrant que cap dels dos equips volia deixar escapar el triomf per quedar-se cuer. A manca de 10 minuts, el resultat era de 51-48. Dos triples a l’inici de l’últim quart van permetre els locals escapar-se per 7 punts (57-50), però un parcial de 0-8 dels trempolins va tornar a igualar el matx (57-58).

Un triple de Jordi Ubach va donar el màxim avantatge al Tremp a falta de dos minuts pel final (62-67). Després d’un tir lliure i un triple dels locals (66-67), Carles Viñuela va anotar dos tirs lliures (66-69). Amb l’última possessió per l’Esplugues, Michael D’Amico va robar una pilota clau per segellar el triomf del Natural Optics Pallars. La propera setmana l’equip rep el Viladecans amb l’objectiu de continuar amb la bona ratxa.