Futbol

El Tremp segueix sense aixecar el cap a Segona Catalana

El Pobla guanya a domicili (1-4) i el Rialp es superat pel Bellcairenc (0-3)

Redacció 30 d'octubre de 2017 a les 10:45
Continua el malson per al CF Tremp. Els aficionats que van acudir al camp del Pedrasanta van veure com el seu equip encadenava la vuitena derrota en nou partits. A Tercerca Catalana, el Pobla agafa aire després de guanyar al camp del Tornabous per 1-4 i el Rialp perd a casa contra el Bellcairenc per 0 gols a 3.

El partit del Tremp es va posar ja costa amunt al minut 13, quan el visitant Florica superava el porter Diankong i avançava el Guissona. Un avantatge que es doblaria a l'últim minut de la primera part, moment en que Graells establia el 0-2 final al marcador. El Tremp marca un gol cada 84 minuts i, per contra, en rep cada 34 minuts.

A Tercera Catalana, el Pobla es tornava a trobar amb la victòria gràcies al bon partit de Molleví i Centeno, que van aconseguir un doblet de gols cadascú. Després del primer gol del partit, al minut 22, l'empat arribava a cinc minuts per acabar la primera part. I tot just començar la segona, el 1-2 dels poblatans va acabar de desencaixar els locals que ja no van poder fer res més per evitar la derrota.

De la seva banda, el Rialp no va poder superar el Bellcairenc. El bon partit del porter visitant Guix i de Capusan, que va marcar dos dels tres gols del seu equip, van fer que els tres punts se n'anessin lluny del Sobirà.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació, amb un sol punt. Aquest cap de setmana viatjarà a Cervera, per jugar contra el novè classificat. A Tercera Catalana, el Pobla recupera dues posicions i puja fins a la novena plaça. Ara, rebrà la visita del Solsona B. El Rialp continua tretzè i la propera jornada jugarà al camp de l'Oliana.