Dilluns, 22 de juliol de 2024
música

«A Sound of Thunder» actuarà a la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur

El grup nord-americà, que fa un mes va publicar una versió “heavy metal” d’Els Segadors, passarà pel Pallars el dia 5 de desembre

Jordi Ubach Llorens 31 d'octubre de 2017 a les 10:42
Imatge promocional del grup A Sound of Thunder | A Sound of Thunder
A Sound of Thunder, el grup nord-americà que es va donar a conèixer a Catalunya per la seva versió heavy d’Els Segadors, actuarà el mes de desembre a la Pobla de Segur en el que serà l’únic concert de la banda a la demarcació de Lleida. Segons han informat els responsables de la sala, el grup actuarà el dia 5 de desembre a la Fàbrica Ctretze el dia abans que el grup ho faci a la sala Razzmatazz de Barcelona. 

La formació de Washington DC, que tenia pensat publicar la cançó dins un àlbum que traurà l’any vinent, va decidir avançar-ne l’estrena arran dels darrers esdeveniments polítics al país i del referèndum de l’1 d'octubre. A Sound of Thunder es va formar l’any 2008 per Josh Schwartz i Chris Haren, i l’any següent s’hi va afegir Nina Osegueda a la veu. La mare d’aquesta última és catalana, motiu pel qual la banda va decidir fer la versió de l’himne català.


El de la Pobla serà el segon concert de la banda a Catalunya. El dia 2 de desembre A Sound of Thunder actuarà a la Faktoria d’Arts de Terrassa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació