Diumenge, 7 de juliol de 2024

El Natural Optics Pallars tira de l'èpica per derrotar el BM Viladecans (56-54)

L’equip trempolí remunta 15 punts de desavantatge en vuit minuts amb un pavelló del Juncar eufòric

Redacció 6 de novembre de 2017 a les 09:47
El Tremp va protagonitzar una remuntada per la història | Darío Albert
El Natural Optics Pallars Tremp i el Creu Roja BM Viladecans van protagonitzar dissabte al pavelló del Juncar un partit difícil de resumir en paraules, només apte per a cardíacs, en què els trempolins van realitzar una històrica remuntada per tal d'endur-se el partit i sumar la seva tercera victòria de la temporada, la segona consecutiva.

El partit del Tremp va ser molt irregular. Un bon inici va situar l’equip per davant en el primer quart (14-9). El Viladecans, que va tenir un inici de partit fred i amb imprecisions, va saber refer-se en un segon quart que es va endur clarament per 7-20 per arribar al descans amb un marcador favorable (21-29).

L’inici del tercer quart va donar una primera mostra de l’esperit combatiu dels locals. Amb un parcial inicial de 6-0 el Tremp va tornar a entrar al partit (27-29). Però, de moment, seria només un miratge. L’equip va sucumbir davant un parcial de 0-12 dels visitants, molt més sòlids, que els situaria amb un clar 27-41 al minut 6 del tercer quart, que va acabar amb un +12 pels del Baix Llobregat (32-44).

Per acabar-ho de posar més complicat, l’últim període va començar amb un triple visitant que posava el 32-47 al marcador a falta de 8 minuts pel final. Vuit minuts que difícilment esborrarà de la memòria el nombrós públic que omplia el pavelló del Juncar. El Tremp va començar a remuntar, en bona part, gràcies als tirs lliures que van concedir els visitants, però també a la pressió ambiental del públic, que va deixar sense arguments l’atac del Viladecans.

Amb 56-54 al marcador, el Creu Roja Viladecans va tenir l’última possessió del partit, però l’espectacular cridòria del públic i una gran defensa del Tremp van anul·lar l’atac visitant. Finalment, triomf pallarès, el tercer de la temporada, per sortir de la cua de la classificació. El proper cap de setmana l’equip visita la pista del Penya Fragatina.