Futbol

Nova derrota del Tremp al camp del Cervera (1-0)

El Pobla guanya contra el Solsona B (3-0) i el Rialp cau a casa de l'Oliana (1-0)

Redacció 6 de novembre de 2017 a les 10:40
Que la temporada a Segona Catalana seria complicada és una fet que ja s'imaginaven al CF Tremp i ara ho estan comprovant. Aquest cap de setmana els trempolins tornen a tastar l'amarg sabor de la derrota en caure al camp del Cervera per un gol a zero. A Tercera Catalana, el Pobla suma els tres punts del partit contra el Solsona B (3-0) i el Rialp per a casa de l'Oliana per un gol a zero.

El Tremp va encaixar l'únic gol del partit en la primera jugada del Cervera. Per endavant, li quedaven més de noranta minuts per intentar capgirar el marcador. Durant força temps de la segona part van dominar el joc però sense encert. Un encert que sí que tenia en defensa i que va fer que s'acabés el matx amb només un gol a l'electrònic.

Partit fàcil a la Pobla de Segur. El seu equip va superar amb comoditat el Solsona B gràcies als gols de Ribeiro, Molleví i El Madani. Dels 24 gols que suma l'equip, vuit els ha aconseguit Molleví, el màxim golejador de l'equip.

De la seva banda, el Rialp tornava de l'Alt Urgell sense sort. El partit que enfrontava els del Sobirà amb l'Oliana es va saldar amb un únic gol, que va arribar al minut 61 de la mà del local Puig.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació, amb un sol punt. Aquest cap de setmana rebrà la visita del Juneda, el catorzè classificat. A Tercera Catalana, el Pobla torna a pujar dues posicions i se situa setè. Ara, visitarà el camp del Ponts, el tercer classificat. El Rialp baixa una plaça fins la catorzena i la propera jornada jugarà al camp del Barbens, el quinzè classificat.