Dijous, 4 de juliol de 2024
Futbol

Desena derrota del CF Tremp a Segona Catalana

Perd a casa contra el Juneda (2-4), el Pobla cau a Ponts (1-0) i el Rialp guanya contra el Barbens (3-1)

Redacció 13 de novembre de 2017 a les 10:12
Deu derrotes i un empat. Aquest és el balanç del Tremp en els onze primers partits de la temporada a Segona Catalana. En l'últim, una nova derrota per 2 gols a 4 contra el Juneda. A Tercera Catalana, el Pobla perd al camp del Ponts per 1-0 i el Rialp supera el Barbens per 3 gols a 1.

Tot i avançar-se al marcador amb un gol de De Souza al minut 2, el Juneda encarava molt bé el partit quan als deu minuts de partit ja guanyava 1-2; una diferència que ampliaria poc després de la primera mitja hora de partit. Els trempolins van empènyer per intentar tornar al partit però el gol de Sirvant, que indicava el 2-3 al marcador, va arribar al minut 84 sense gaire marge per aconseguir l'empat. Tot i això, encara va donar temps que el Juneda marqués un altre gol, el tercer al còmput personal de Masbernat.

Partit igualat el que va enfrontar el Ponts amb el Pobla. Els dos equips van comptar amb múltiples ocasions però l'encert el va trobar l'equip de la Noguera, que va aconseguir avançar-se al marcador al minut 43.

Molt més encert va tenir el Rialp, que va guanyar de manera fàcil el Barbens. Els del Sobirà es van avançar al minut 8, però els visitants van aconseguir empatar el partit. La bona punteria del Rialp, sobretot a la segona part, els va portar a sumar dos gols més i superar el Barbens, que va acabar amb deu jugadors, per tres gols a un.

El Tremp segueix sent el cuer del grup 5 de Segona Catalana, amb un sol punt. En la propera jornada viatjarà al camp del Castellserà, el vuitè classificat. La derrota del Pobla fa que caigui una plaça i se situï vuitè de la classificació a Tercera Catalana. Aquest cap de setmana rep la visita del líder, l'Angulària. El Rialp és tretzè, una plaça que podria deixar si guanya el proper partit contra l'Arbeca, onzè a tan sols un punt dels del Sobirà.