Dijous, 4 de juliol de 2024
esquí

Espot i Port Ainé obriran l’1 de desembre

Tavascan té previst fer-ho el dia 5 de desembre, si les condicions ho permeten

Redacció 13 de novembre de 2017 a les 10:38
Proves de pes a l’estació de Port Ainé, el passat dia 8 | Skipallars
Les estacions d’esquí pallareses d’Espot i Port Ainé tenen previst obrir, “si les condicions ho permeten”, el proper 1 de desembre, segons han anunciat els responsables de Skipallars a través de les xarxes socials. L’estació de muntanya de Tavascan, de la seva banda, manté la seva obertura al dia 5 de desembre, a l’espera que hi caigui una nevada que asseguri l’inici de la temporada.

Les nevades caigudes els darrers dies i les previstes aquesta setmana han animat el sector de l’esquí. A banda de la neu caiguda, les estacions estan aprofitant les baixes temperatures d’aquests dies per generar neu artificial i assegurar una base que permeti iniciar amb garanties la nova temporada.

   
Baqueira Beret, el proper dissabte

De la seva banda, l’estació aranesa de Baqueira Beret ha anunciat que obrirà les seves instal·lacions el proper dissabte 18 de novembre. Les fortes nevades i el fred intens de les últimes setmanes permetran a l’estació d’esquí de Baqueira Beret oferir 25 pistes sumant 30 quilòmetres de traçats oberts i uns gruixos màxims de neu de fins a 50 centímetres a la cota 2500 metres. D’aquesta manera, l’estació avança l’obertura una setmana.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació