bàsquet

El Natural Optics Pallars cau a Fraga i trenca la bona ratxa (66-52)

L’equip trempolí deixa escapar un avantatge de 14 punts amb una gran reacció dels de la franja

Redacció 13 de novembre de 2017 a les 10:54
El Natural Optics Pallars Tremp va perdre dissabte a la pista del Bodegas Sommos Penya Fragatina per 66-52, trencant així amb la ratxa de dos victòries consecutives. Els trempolins van protagonitzar un gran inici de partit davant un Fraga fred i poc intens, que es va veure superat en el primer quart (4-12). Aquesta tònica es va repetir fins el minut quatre del segon quart (6-20), moment en el qual els locals van despertar gràcies a un 2+1. S’arribava al descans amb un resultat de 22-29.

A la represa, els avantatges es van mantenir fins el minut 7 del tercer quart (36-43). Els locals van fer un parcial de 11-0 per posar-se per davant en el marcador (47-43) per primer cop en el partit, un avantatge que ja no deixarien fins el final. L’últim període va servir als locals per eixamplar la diferència davant un Tremp enfonsat i capficat amb un arbitratge que va afavorir els locals en moltes ocasions.

Amb aquest resultat, el Tremp suma la sisena derrota de la temporada i amb tres victòries es manté a la zona baixa de la classificació. El proper cap de setmana l’equip rep al pavelló del Juncar el Cornellà B, a priori un rival directe en la lluita per mantenir la categoria. Tots els partits són importants en una categoria on s’està veient una gran igualtat entre tots els equips.