Diumenge, 7 de juliol de 2024

El Natural Optics Pallars escombra el Cornellà B en un gran partit (86-66)

L’equip trempolí suma tres victòries en els últims quatre partits de lliga i surt de la zona perillosa

Redacció 20 de novembre de 2017 a les 10:40
Els jugadors van celebrar el triomf al vestidor | CB Tremp
Incontestable la victòria aconseguida aquest dissabte pel Natural Optics Pallars Tremp al pavelló del Juncar davant el Cornellà B (86-66), un rival directe dels pallaresos en la lluita per la permanència a Segona Catalana. Els aficionats van poder gaudir, per fi, d’un partit sense haver de patir fins el darrer segon.

Els visitants només van posar-se per davant amb el 0-2 inicial. A partir d’aquí, el Tremp va dominar el partit amb solvència, gràcies sobretot a la bona defensa i a l’encert en atac. El primer quart va acabar amb un resultat de 17-9. El segon quart va servir per eixamplar encara més la diferència, un període en el qual el Tremp va anotar 27 punts. S’arribava a la mitja part amb 44-27 al marcador.

A la represa es va produir una tímida reacció visitant que va resultar insuficient, ja que la diferència mai va baixar dels 14 punts. El tercer període també se’l va endur el Tremp per 17-13 amb un marcador de 61-40 a falta dels últims deu minuts. El festival anotador va arribar a l’últim quart. Un parcial de 19-2 amb tres triples consecutius de Jordi Ubach -que en va anotar sis- va situar el marcador al màxim avantatge de 81-46.

Encara que tard, el Cornellà va treure l’orgull i va maquillar el resultat en els últims minuts de partit. Al final, 86-66 pel Tremp que suma la tercera victòria en els últims quatre partits i que amb 4 victòries i 6 derrotes surt de les posicions més perilloses de la taula. La propera setmana l’equip es desplaça a la pista del Gavà 2, un altre rival directe.