Futbol

El Tremp torna golejat de Castellserà (5-1)

El Pobla guanya a casa contra el líder (2-1) i el Rialp rep una golejada amb nou jugadors al camp (6-0)

Redacció 20 de novembre de 2017 a les 10:33
El Pobla va aconseguir guanyar el líder | C.F Angulària
Nova derrota del Tremp, aquest cop contra el Castellserà. Els de la capital del Jussà, que tanquen la classificació de Segona Catalana, tornen de l'Urgell amb un 5-1 en contra. A Tercera Catalana, el Pobla es fa fort a casa i guanya el líder (2-1) i el Rialp es presenta amb nou jugadors a Arbeca i en surt golejat (6-0).

Un cop més, el Tremp era el primer a marcar -Deniz aconseguia l'0-1 al minut 28- i un cop més, el rival remuntava el partit. Els trempolins no van poder aguantar el resultat i al descans ja perdien per 2-1. A la segona part, tres gols més fins establir el 5-1 final al marcador. Els pallaresos van acabar el partit amb deu jugadors, després de l'expulsió de Sirvant.

A Tercera Catalana, el Pobla afrontava un partit complicat amb la visita del líder, l'Angulària. Els poblatans van aconseguir remuntar el gol en contra rebut als 10 minuts. El golejador de l'equip, Molleví, marcava l'empat quatre minuts després i Ben Yazide aconseguia el gol de la victòria i feia que els tres punts en joc es quedessin al Pallars.

De la seva banda, el Rialp viatjava a Arbeca amb una oportunitat d'or d'enfilar-se a la classificació perquè els del Pla d'Urgell se situaven a tan sols un punt. Ara bé, durant el partit el Rialp -que tan sols comptava amb nou jugadors- ho va posar massa fàcil perquè l'Arbeca s'endugués la victòria. Al descans ja perdia per 3-0 i en els últims 10 minuts de partit n'aconseguia tres més.

Amb aquests resultats, el Tremp segueix sent el cuer del grup 5 de Segona Catalana, amb un sol punt. En la propera jornada rebrà el Vallfogona, quinzè classificat amb onze punts. A Tercera Catalana, el Pobla i el Rialp continuen vuitè i tretzè, respectivament. Aquest cap de setmana, derbi pallarès, amb els del Sobirà com a locals.