Dilluns, 22 de juliol de 2024
Ajuntament de Sort

Sort elimina la taxa anual pel manteniment dels comptadors d'aigua

Els propietaris podran assumir la revisió o el canvi pel seu compte o pagant el cànon corresponent | El consistori ajorna novament la taxa fixa anual pel manteniment de la xarxa d’aigua potable a Sort

Redacció 21 de novembre de 2017 a les 09:50
Imatge d’arxiu d’un comptador d’aigua | Arxiu
El ple de l’Ajuntament de Sort va aprovar ahir per unanimitat la supressió de la taxa de manteniment dels comptadors d’aigua, un servei que fins a finals de l’any passat es cobrava a 4,87 euros anuals. L’alcalde, Raimon Monterde, va explicar que l’Ajuntament no té la capacitat de donar aquest servei i que amb l’eliminació de la taxa, s’ofereix als propietaris assumir la revisió o el canvi del comptador pel seu compte o pagant el cànon que correspongui.

Així mateix, el ple ordinari d’ahir va tornar a ajornar l’implementació de la taxa fixa anual de 60 euros pel manteniment de la xarxa d’aigua potable als nuclis del municipi. Monterde va assenyalar que no hi ha hagut temps d’explicar als veïns els motius que porten el consistori a tirar endavant aquesta mesura. El consistori preveu aprovar la taxa en un ple extraordinari el mes que ve.


L’objectiu d’aquest impost és garantir i cobrir la despesa que genera el manteniment del servei d’aigua potable als nuclis, especialment en aquells pobles on la xarxa està més deteriorada. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació