Dimecres, 3 de juliol de 2024
comunicació

Arrenca la programació regular de Ràdio Tremp

Amb l’Informatiu Pallars com a programa destacat, la Veu de la Conca inicia la seva tercera etapa d’emissions

Redacció 22 de novembre de 2017 a les 13:13
Jordi Ubach i Darío Albert editen i presenten l’Informatiu Pallars | Ràdio Tremp
Ràdio Tremp arrenca una nova etapa, la tercera a la història radiofònica de la ciutat. Ràdio Tremp ha iniciat aquesta tardor la programació regular, després d'uns mesos amb emissions en proves. Ho ha fet amb l'estrena de l'Informatiu Pallars, un programa diari que repassa l'actualitat local i comarcal, emès en directe des dels nous estudis del pavelló del Juncar. 

L'Informatiu Pallars, que es pot escoltar cada dia a la una del migdia, s'afegeix als butlletins informatius que la cadena emet des del setembre de deu del matí a vuit del vespre, cada dues hores. El programa està editat i presentat pels periodistes de Pallars Digital, Jordi Ubach i Darío Albert. La informació municipal es completa amb l'Agenda, un repàs setmanal de tots els actes programats a la ciutat. 






Però no tot serà informació a Ràdio Tremp. La cadena ja retransmet en directe tots els plenaris municipals des de la sala de plens de l'Ajuntament de Tremp. D’altra banda, un cop al mes l’emissora repassarà l'actualitat local amb la participació de l'alcalde i els regidors de l'equip de govern. El programa Tremp al dia ja es va estrenar a principis d’aquest mes per parlar de la Fira del Codony. 

Per celebrar l’inici de les emissions, Ràdio Tremp va emetre un programa especial amb la participació de diferents col·laboradors i locutors que han format part de les diferents etapes de la ràdio a la ciutat. Ràdio Tremp es pot escoltar a Tremp i bona part de la comarca al dial 95.8 de la FM i, des d’aquesta setmana, també en directe des de la seva web, des d’on es podran recuperar tots els programes.

Cal recordar que un acord entre l’Ajuntament de Tremp i Digital Hits FM, el passat estiu, ha propiciat el retorn de la ràdio a la ciutat 27 anys després. En les properes setmanes entraran en joc els col·laboradors, per nodrir l’emissora de més contingut local i d’una programació pròpia cada cop més destacada.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació