Diumenge, 7 de juliol de 2024

Derrota del Natural Optics Pallars Tremp a Gavà en un partit a cara o creu (63-61)

Els pallaresos perden una oportunitat d’or per situar-se en una zona tranquil·la de la classificació

Redacció 27 de novembre de 2017 a les 10:08
El Natural Optics Pallars Tremp va tornar a viure la cara amarga dels finals ajustats en un nou partit a cara o creu a la pista del Gavà 2 (63-61). El matx va començar ple d’imprecisions per part de tots dos equips, especialment de la banda pallaresa, que no va anotar la primera cistella fins el minut 7 de partit. El primer quart va finalitzar amb 11-8 al marcador.

El segon període se’l va endur el Tremp, molt més encertat en atac i amb una defensa intensa i compacta. S’arribava al descans amb un resultat de 25-28. A la represa, els trempolins van aconseguir escapar-se amb un màxim avantatge de 7 punts (36-43) i un joc fluïd. Els locals, però, van reaccionar i es tancava el tercer període amb un 40-43 al marcador.

L’últim quart va ser de ratxes, primer dels locals (45-43) i després dels pallaresos (45-49), amb resposta novament local (52-49). La igualtat es va fer palesa fins l’últim minut, amb dos tirs lliures de Carmona que feien pujar el 58-61 al marcador. Una falta de tres tirs lliures va permetre els locals empatar el matx (61-61). En l’ultim atac el Tremp va perdre la pilota i els locals van anotar dos tirs lliures més per endur-se el partit (63-61).

Amb aquesta derrota el Natural Optics Pallars es queda a la 14a posició de la taula, amb quatre victòries i set derrotes, empatats precisament amb el Gavà 2. El proper dissabte l’equip rep el Club Bàsquet Igualada, cinquè classificat, amb la intenció de fer-se fort a casa amb el suport de l'afició i sumar el cinquè triomf.