Primera victòria del Tremp a Segona Catalana (3-1)

A Tercera Catalana, el Pobla s’endú el derbi pallarès contra el Rialp per 1-4

Redacció 27 de novembre de 2017 a les 11:26
El Tremp s’ha retrobat amb la victòria | Pallars Digital
El Tremp suma els tres primers punts en un partit a Segona Catalana. La primera victòria de l'equip ha arribat al tretzè partit de competició, després d'encadenar dotze derrotes i un empat. A Tercera Catalana, el Pobla guanya en el derbi pallarès per 1-4 contra el Rialp.

Els trempolins afrontaven el partit contra el Vallfogona amb la il·lusió de canviar la dinàmica dels últims enfrontaments. Dos gols del local Ahumada feien que el Tremp encarés molt bé el partit. A la segona part, quan els pallaresos jugaven en deu jugadors per l'expulsió de Sergio Fernàndez, els visitants aconseguien reduir distàncies, però un gol de Vergés als últims instants no va permetre cap reacció del Vallfogona.

A Tercera Catalana, el derbi pallarès va decantar-se per part del Jussà. El Rialp començava amb mal peu amb un gol a pròpia porta al minut 7, poc després, el poblatà Molleví aconseguia el primer dels dos gols que acabaria marcant. Un minut més tard, però, el local Galí retallava distàncies. La primera part s'acabaria amb un 1-3, gràcies al gol de Ben Yazide. Ja a la represa, Molleví tornava a superar el porter per anotar l'1-4 al marcador.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació del grup 5 de Segons Catalana, amb quatre punts. Aquest cap de setmana viatjarà a Bellpuig amb la intenció d'allargar la dinàmica positiva. A Tercera Catalana, el Pobla és vuitè. En la propera jornada tenen una bona oportunitat per pujar en la classificació ja que reben el Butsènit, setè a tan sols dos punts. El Rialp continua catorzè i s'enfrontarà a La Seu.