Futbol

Un Tremp ple de baixes supera el Bellpuig (0-1) i allarga la bona ratxa

A Tercera Catalana, el Pobla supera el Bustènit (5-2), mentre que el partit del Rialp queda suspès

Redacció 4 de desembre de 2017 a les 10:18
El Tremp va celebrar la victòria amb un sopar | CF Tremp
El Tremp continua allargant els bons resultats després de superar el Bellpuig a domicili (0-1) i sumar així la segona victòria consecutiva. Els resultats han donat la raó al seu entrenador, Jordi Bacardit, quan destacava fa quinze dies en declaracions a Ràdio Tremp que tot era qüestió de trobar una dinàmica guanyadora. A Tercera Catalana, el Pobla va vèncer a casa el Bustènit (5-2). El partit que enfrontava la Seu amb el Rialp es va haver de suspendre.

Els trempolins només comptaven amb 12 jugadors per afrontar el partit. De fet, el club va sol·licitar divendres la suspensió del partit per manca d'efectius. No obstant això, l’equip va viatjar a Bellpuig i va guanyar el partit gràcies a un únic gol de Vinicius, marcat al minut 17. Una bona actuació del porter trempolí Diakong va fer que el marcador no es mogués més.

De la seva banda, el Pobla es va imposar al Bustènit gràcies a una bona segona part. Els visitants es van avançar al marcador, però Molleví firmava l'empat amb el primer dels tres gols que aconseguiria. El partit arribava al descans amb empat a un. A la represa, la pluja de gols va ser constant. En 10 minuts es passava del 1-1 al 3-2. Finalment, un 5-2 que permetia als pallaresos sumar tres punts i recuperar la setena plaça, ocupada precisament pel Butsènit.

Amb aquests resultats, el Tremp ja suma set punts, tot i continuar tancant la classificació. En la propera jornada, que ja serà passat el pont de la Puríssima, els trempolins tindran una oportunitat més per allargar la bona ratxa. S'enfrontaran a l'Artesa de Segre, setè classificat. A Tercera Catalana, el Pobla se situa setè i d’aquí a quinze dies jugarà al camp del Verdú, tretzè classificat. El Rialp es quinzè tot i tenir un partit menys. En la propera jornada rebrà el Vilanova de l'Aguda.