Diumenge, 7 de juliol de 2024

El Club Bàsquet Tremp cau al Juncar davant un bon Igualada (73-80)

Els trempolins perden malgrat el gran partit de Ruben Rodríguez, autor de 25 punts | L’equip se situa penúltim amb quatre victòries i vuit derrotes

Redacció 4 de desembre de 2017 a les 10:21
El Tremp no va poder superar un bon Igualada, que és quart | Darío Albert
Nova derrota del Club Bàsquet Tremp al pavelló del Juncar davant el Club Bàsquet Igualada en un partit molt igualat i disputat fins el darrer minut de partit. Els visitants es van mostrar més efectius i decisius en els compassos finals d’un partit que començava favorablement als pallaresos, que s’enduien el primer quart per 19-14. Al segon període va regnar la igualtat i el partit marxava al descans amb un marcador de 56-52 pel Tremp.

A la represa, la igualtat es va mantenir fins els darrers deu minuts, amb un Tremp que responia als atacs visitants gràcies a l’encert ofensiu i al gran partit de Ruben Rodríguez, autor de 25 punts. A falta de dos minuts pel final, el marcador reflectia un igualat 73-73 que es va trencar gràcies a les bones accions en atac dels visitants, malgrat la pressió del nombrós públic que novament va acompanyar l’equip fins el final (73-80).

Amb aquesta derrota, el Tremp se situa penúltim a la classificació amb quatre victòries i vuit derrotes, empatat amb el Gavà 2 i el Sant Andreu. Els pallaresos visitaran d’aquí a quinze dies la pista del líder, el Santa Coloma B, amb el complicat objectiu de sumar la cinquena victòria. El cap de setmana que ve l’equip descansa pel pont de la Puríssima.