Dimecres, 3 de juliol de 2024
trànsit

Salva la vida en precipitar-se amb el cotxe a la Noguera Pallaresa

La dona, de 58 anys, ha estat evacuada de caràcter “menys greu” amb policontusions i principi d’hipotèrmia a l’Hospital del Pallars de Tremp

Jordi Ubach Llorens 6 de desembre de 2017 a les 21:08
Ferida «menys greu» en precipitar-se al riu amb el cotxe a Baix Pallars | Bombers
La conductora d’un turisme ha resultat ferida de caràcter “menys greu”, a primera hora d’aquesta tarda, en sortir de la via i caure al riu Noguera Pallaresa, a la N-260, al terme municipal de Baix Pallars. La dona, de 58 anys, ha estat atesa in situ i evacuada en helicòpter, amb policontusions i principi d’hipotèrmia, a l’Hospital del Pallars de Tremp. En el servei hi han actuat tres dotacions de Bombers i dues del SEM.

L’accident, que ha tingut lloc pocs minuts després de les quatre de la tarda al punt quilomètric 302, ha generat cues, ja que en primera instància s’ha hagut de tallar el trànsit per a l’aterratge de l’helicòpter dels Bombers. Posteriorment, els Mossos d’Esquadra han donat pas alternatiu als vehicles. El trànsit s’ha restablert al voltant d’un quart de sis de la tarda. 

 

El vehicle ha caigut al riu des d’una alçada considerable. Foto: Bombers


Aquest és el segon sinistre viari en només 24 hores a la N-260. Un veí de Sort de 74 anys va perdre la vida ahir a la tarda en una col·lisió entre dos vehicles en aquesta carretera.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació