Diumenge, 7 de juliol de 2024

Derrota del Tremp a la pista del líder Santa Coloma B (66-50)

Els trempolins sumen la novena derrota de la temporada en l’últim partit de l’any

Redacció 18 de desembre de 2017 a les 11:16
El Club Bàsquet Tremp no va poder donar la sorpresa i va perdre ahir a la tarda a la pista del líder, el Santa Coloma B, per 16 punts de diferència (66-50). Els pallaresos afrontaven el matx conscients de la seva dificultat però sabent que no tenien res a perdre. Els primers compassos del partit van ser força igualats, però de seguida els locals van imposar la seva superioritat, tan física com en el joc. A la mitja part s’hi arribava amb un resultat de 36-26.

A la represa la tònica va seguir sent la mateixa. Els trempolins van aconseguir retallar distàncies amb un triple (36-29), però seria un miratge, ja que els locals van aconseguir escapar-se en el marcador, amb diferències que van superar els 20 punts, per trencar el partit. L’últim quart va ser de tràmit. Els locals van fer jugar els jugadors que normalment disputen menys minuts i el Tremp va aprofitar per maquillar el resultat.

Amb aquesta nova derrota, la tercera consecutiva, el Club Bàsquet Tremp es manté en la penúltima posició, amb quatre victòries i nou partits perduts. Ara la competició s’atura fins passades les festes de Nadal. L’equip disputarà el proper partit el 13 de gener a la pista del Badalonès, rival directe dels trempolins.