Dijous, 4 de juliol de 2024
Futbol

S'acaba la bona ratxa del Tremp (2-4)

A Tercera Catalana, el Pobla cau a casa del Verdú (4-2) i el Rialp empata contra el Vilanova de l'Aguda (3-3)

Redacció 18 de desembre de 2017 a les 11:09
Fi de la bona ratxa del CF Tremp. Després d'encadenar dos partits guanyats -les dues úniques victòries de la temporada-, els trempolins tornen a tastar l'amarg sabor de la derrota. La visita de l'Artesa de Segre es va saldar amb un 2-4 al marcador. Mateix resultat per al Pobla, que va caure a casa del Verdú. Qui va tenir més sort és el Rialp, que va empatar contra el Vilanova de l'Aguda (3-3).

El Tremp començava el partit amb molt bon peu, avançant-se en el marcador, al minut 2, per mitjà de Gàzquez. En els darrers instants de la primera part el visitants aconseguien igualar el partit. Ja a la represa, Ahumada es marcava en pròpia porta. L'Artesa de Segre ampliava les distàncies amb un gol al minut 73. Quan tan sols quedaven dos minuts per acabar el partit, Farré situava el 2-3 al marcador i empenyia l'equip a buscar l'empat. Però un minut després, els visitants tornaven a superar el porter Diankong per establir el 2-4 final.

Mateix resultat per al partit que enfrontava el Verdú i el Pobla. El matx es posava difícil pels poblatans quan al minut 10 rebien el primer gol en contra i cinc minuts més tard es quedaven amb deu jugadors. Al minut 22, però, aconseguien l'empat gràcies a Buahi. Tres gols dels locals situaven el marcador en un 4-1 al minut 50. Cissé marcava el 4-2 amb que s'arribaria al final del partit.

L'únic equip pallarès que ha sumat aquesta jornada és el Rialp, que va empatar a casa contra el Vilanova de l'Aguda. Ortigoso, Font i Barba van ser els autors dels tres gols dels del Sobirà. L'últim, el de l'empat, va arribar als minut 89 de partit.

Amb aquests resultats, el Tremp suma set punts i continua tancant la classificació. Ara l'espera una jornada complicada, ha de visitar el camp del líder, el Mollerussa. A Tercera Catalana, res es mou. El Pobla segueix setè i el Rialp quinzè. En la propera jornada, els poblatans reben el Bellcairenc, mentre que el Rialp juga a casa del Torregrossa.