Satisfacció del sector de la hostaleria de Lleida per l’alta ocupació de restaurants i locals d'oci que ofereixen sopars i festes especials per Cap d'Any, amb propostes per a totes les butxaques. El president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, el pallarès Josep Castellarnau, ha assegurat que els restaurants que ofereixen sopar de Cap d’Any han ocupat entre un 80 i un 100 per cent de les places disponibles a tot el territori.
Castellarnau ha remarcat també les altes ocupacions que es registren al Pirineu amb l'esquí com a pol d'atracció. Un altre punt a favor és que el dia 1 de gener ha caigut en dilluns i, per tant, s’ha ajuntat amb el cap de setmana, fet que ha afavorit estades més llargues tant als hotels, com cases de turisme rural,
bungalows i segones residències.
Revetlles populars
A les comarques pallareses s’ha celebrat la nit de Cap d’Any en un seguit de revetlles populars com la de Tremp o la d’Esterri d’Àneu. Abans, durant el sopar, les celebracions s’han concentrat als domicilis particulars o en grans restaurants i locals d’oci.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi