Futbol

El Mollerussa passa per sobre del Tremp (8-0)

A Tercera Catalana, el Rialp empata un partit que guanyava fins l'últim minut (2-2)

Redacció 8 de gener de 2018 a les 10:50
Passades les festes de Nadal, el Tremp ha tornat a la competició amb mal peu. El Mollerussa, el líder del grup 5 de Segona Catalana no els va donar cap opció i com una piconadora va passar per sobre dels trempolins (8-0). A Tercera Catalana, el Rialp es deixa empatar a l'últim minut contra el Torregrossa (2-2). El partit que enfrontava el Pobla amb el Bellcairenc es va haver de suspendre pel fort temporal.

Els jugadors del Tremp ja es devien imaginar que la visita al camp del Mollerussa seria complicada. El que no s'esperaven era que en tornessin amb un sac de gols en contra. A la mitja part, el marcador ja reflectia un clar 4-0, un resultat que els locals van doblar en els segons 45 minuts.

A Tercera Catalana, el Rialp ho tenia tot molt ben encarat per sumar els tres punts en joc del partit contra el Torregrossa. Els del Sobirà, que es van presentar al camp amb tan sols 13 jugadors, es van avançar fins a dues vegades en el marcador amb els gols d'Ortigoso i Julià. El gol de l'empat, però, va arribar al minut 89.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació de Segona Catalana amb set punts. El proper cap de setmana rebrà l'Albi, el quinzè classificat. A Tercera Catalana, el Rialp és quinzè amb 13 punts. En la propera jornada s'enfrontarà al líder, l'Agramunt. El Pobla, de la seva banda, és setè amb 25 punts, tot i que amb un partit pendent de disputar. Aquest cap de setmana viatjarà al camp de l'Oliana.