Diumenge, 7 de juliol de 2024
bàsquet

El Club Bàsquet Tremp toca fons a Badalona (69-50)

Els pallaresos no poden amb un rival directe i amb quatre victòries segueixen a la zona baixa

Redacció 15 de gener de 2018 a les 10:11
El Club Bàsquet Tremp no ha pogut començar l’any amb bon peu i ha sumat una nova derrota, la desena, a la pista d’un rival directe, el Badalonès B, per 19 punts de diferència (69-50). I això que van començar bé, amb un primer quart que finalitzava amb un marcador de 10-18 favorable als trempolins.

El marcador s’ampliaria a l’inici del segon quart, amb un màxim avantatge pallarès d’11 punts (14-25) a la meitat del segon quart, gràcies al bon joc col·lectiu i a l’encert exterior de Jordi Ubach, autor de set triples. Va ser a partir d’aquest moment quan el Tremp va sucumbir de manera incomprensible per encaixar un parcial de 19-0 que capgirava el marcador i el posava en 33-25.

A la mitja part s’hi arribava amb un resultat de 33-27 i el matx encara obert, però un nou parcial local de 15-2 sentenciava el matx favorable als de Badalona (48-29) amb dotze minuts encara per disputar-se. El parcial total va ser de 34-4, una baixada de tensió i de ritme competitiu que l’equip no es pot permetre si vol seguir jugant a Segona Catalana la temporada que ve.

Amb aquest resultat, l’equip segueix a la zona baixa de la classificació amb 4 victòries i 10 derrotes. El Tremp rep la setmana que ve el Sant Josep Obrer amb l’objectiu de tancar la primera volta de competició amb cinc victòries i agafar una mica d’aire. El partit serà el proper dissabte, a les 6 de la tarda, al pavelló del Juncar.