Dijous, 4 de juliol de 2024
Futbol

El Tremp torna a perdre un partit a casa (0-2)

A Tercera Catalana, el Pobla supera l'Oliana (1-3) i el Rialp cau contra l'Agramunt (0-2)

Redacció 15 de gener de 2018 a les 11:16
L'Albi s'endú els tres punts de Tremp | Arnau Ubach
El Tremp torna a perdre un partit i deixa escapar una oportunitat d'or per sumar tres punts vitals. S'enfrontava a l'Albi, quinzè classificat, a sis punts dels trempolins. Després d'encaixar un contundent 8-0 en la jornada anterior, el Tremp torna a perdre a casa, aquest cop per 0-2. Mateix resultat que el partit del Rialp que rebia la visita del líder de Tercera Catalana, l'Agramunt. El Pobla venç a Oliana (1-3).

Nova derrota del Tremp, que ja en porta tres de consecutives. Els gols dels visitants Guasch, a la primera part, i de Cazorla, a la segona, van servir perquè els tres punts se sumessin a l'Albi. D'aquesta manera, l'equip de les Garrigues avança dues posicions a la classificació i eixampla més la distància amb els trempolins.

A Tercera Catalana, el Pobla s'imposa en la seva visita al camp de l'Oliana. Buhai, en dues ocasions, i Roset van ser els autors dels tres gols dels poblatans. De res va servir el gol de l'Oliana, que afrontava aquest partit amb tan sols els 11 jugadors titulars.

Derrota del Rialp que rebia la visita del líder, l'Agramunt. Els locals van aguantar fins que al minut 76 va arribar el 0-2 i pocs minuts després es quedava amb 10 jugadors per l'expulsió de Medina.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació de Segona Catalana amb set punts. El proper cap de setmana rebrà el Solsona, el sisè classificat. A Tercera Catalana, el Pobla segueix setè amb 28 punts. Ara, jugarà contra el Barbens, penúltim a la classificació. De la seva banda, el Rialp és quinzè amb 13 punts i s'enfrontarà al Torà.