Dimecres, 3 de juliol de 2024
esquí

Ferit greu en xocar contra un canó de neu mentre esquiava a Port Ainé

Un helicòpter va traslladar el noi, de 29 anys, a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Redacció 15 de gener de 2018 a les 16:41
Imatge d’arxiu de la pista de l’Estadi, a Port Ainé | Ivan Sanz
Un jove de 29 anys va resultar ferit de gravetat, ahir al migdia, mentre esquiava a l’estació d’esquí de Port Ainé, al terme municipal de Rialp. Segons fonts de l’estació, el noi, que esquiava juntament amb un grup de persones, va perdre el control mentre baixava per la pista de l’Estadi, de categoria vermella, i va acabar impactant contra un canó de neu artificial.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 15 hores. El jove va ser atès en primera instància pel personal mèdic de l’estació, que va optar per avisar els Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) davant la gravetat de les ferides. El SEM, que va rebre l’avís a les 15:48 hores, es va desplaçar fins a l’estació amb un helicòpter per traslladar el ferit fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on aquest dilluns seguia ingressat, estable, a l’UCI.


Els fets es van produir només un dia després de l’accident d’un altre esquiador, en aquest cas a la Coma del Forn, al terme municipal de Lladorre. En aquest cas, el ferit va ser evacuat en helicòpter pels GRAE dels Bombers, de caràcter lleu, amb ferides a la cama.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació