Diumenge, 7 de juliol de 2024

El Sant Josep Obrer supera el Tremp en un partit amb final inèdit (53-76)

Els últims cinc minuts no es van disputar en un partit en què els pallaresos van acabar amb 4 jugadors en pista

Redacció 22 de gener de 2018 a les 10:54

El Tremp va sumar la onzena derrota de la temporada. Foto: Darío Albert

Nova derrota del Club Bàsquet Tremp, aquest cop a casa, davant el Sant Josep Obrer, per 23 punts de diferència (53-76). Els barcelonins van demostrar la seva superioritat davant un Tremp que es va veure superat en tots els aspectes del joc, en un partit amb un final inèdit. El partit, però, va començar força igualat, amb anades i vingudes en el marcador i un resultat que arribaria al final dels primers deu minuts amb un marcador de 16-18.

El segon quart va ser el que va marcar les diferències amb un parcial visitant de 14-29 per anar al descans amb un clar 30-47 al seu favor. A la represa el Tremp es va acostar tímidament al marcador amb un parcial de 5-0 (35-47), però tres triples consecutius de Berger, l’últim amb un tir addicional, van sentenciar un Tremp que va tocar fons amb el 36-61.

L’últim quart havia de ser de tràmit, però els àrbitres es van capficar en evitar-ho. Una picabaralla entre dos jugadors dels dos equips va acabar amb empentes, motiu pel qual els jugadors de la banqueta local, situada just davant d’on havia passat l’acció, van saltar a la pista a separar-los.

Per aquest motiu, els àrbitres van expulsar fins a cinc jugadors locals, aplicant al peu de la lletra el reglament, que diu que la banqueta no pot saltar a la pista, encara que sigui en actitud pacífica. Una interpretació molt estricta del reglament per part dels àrbitres que va provocar un final de partit esperpèntic, amb només 4 jugadors pallaresos en pista. Per respecte, l’equip visitant no va voler jugar aquests minuts, i el partit va acabar amb els últims cinc minuts sense que es disputés cap possessió.

Amb aquesta derrota el Tremp tanca la primera volta segon per la cua, amb quatre victòries, onze derrotes i molta feina per fer si vol sortir del fons de la classificació. A l’espera de conèixer els jugadors de què disposarà, la setmana que ve l’equip que entrena Miquel Murgó juga a la pista del segon classificat, el CN Tàrrega.