Futbol

El Tremp cau golejat a casa contra el Solsona (0-5)

A Tercera Catalana, el Pobla supera el Barbens (1-3) i el Rialp rep un sac de gols a Torà (1-6)

Redacció 22 de gener de 2018 a les 11:28
El Tremp no aixeca cap i es complica la permanència a Segona Catalana | Pallars Digital
Nova derrota del Tremp, i ja en van quatre de consecutives, en l'estrena de la segona volta de la competició. El Solsona va golejar els trempolins al camp del Pedrasanta (0-5). A Tercera Catalana, el Pobla guanya el Barbens (1-3) i el Torà passa per sobre del Rialp (1-6).

La efectivitat del Solsona va condemnar els trempolins. En cinc arribades amb perill a la porteria del porter Diankong, cinc gols. Als 20 minuts de partit, el marcador ja reflectia un 0-2. Sala, Tripiana i Ratera, per partida triple, van ser els encarregats d'establir el resultat en el 0-5 definitiu. El Tremp, que va desaprofitar les ocasions que va tenir per avançar-se al marcador quan el partit estava amb empat a zero, va acabar l'encontre amb 10 jugadors per l'expulsió de Besliu.

A Tercera Catalana, el Pobla va ser capaç de remuntar el gol inicial del Barbens tot i haver saltat al camp amb tan sols deu jugadors. Molleví aconseguia primer empatar el partit i després avançar els poblatans. Ribeiro de Souza va eixamplar el marcador amb un gol al minut 83.

Dura derrota del Rialp que va veure com el Torà el passava per damunt. Els pallaresos van sortir al camp sense recanvis ni porter, un jugador de camp es va haver de posar sota els pals. A més, la lesió d'un d'ells va obligar a jugar bona part del partit amb tan sols 10 jugadors. Tot i avançar-se al marcador al minut 32, el Torà va escombrar el Rialp capgirant el resultat i marcant fins a sis vegades.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació de Segona Catalana amb set punts. El proper cap de setmana jugarà contra l'Organyà, quinzè classificat. A Tercera Catalana, el Pobla segueix setè amb 31 punts. Ara rebrà l'Arbeca, desè a la classificació. De la seva banda, el Rialp és quinzè amb 13 punts i viatjarà a Tornabous per enfrontar-se al setzè classificat.