El corder va convertir-se en el protagonista en una jornada professional que va tenir lloc la setmana passada a Tremp i que va reunir els tres sectors clau per al posicionament de la carn d'aquest animal. La jornada es va celebrar en el marc del projecte que desenvolupa
l'Ajuntament, a través del programa
Al teu gust, aliments del Pallars, i la
Fundació Alícia per posar en valor la gastronomia de la comarca donant un paper destacat al corder.
La jornada, que es va dur a terme al centre cívic Tarraquet de Tremp, va tenir caràcter de treball i per això es va convocar els professionals dels tres sectors que treballen amb aquest producte: ramaders, carnissers i finalment restauradors. El conductor de la sessió va ser el cuiner Jaume Biarnés, de Fundació Alícia, i va comptar amb la participació de dues expertes més: la nutricionista Noemí Igual i Ariadna Boixader, antropòloga experta en dinamització territorial, que van oferir les ponències de la primera part de la jornada.
La segona part de la jornada va tenir un caràcter pràctic i va consistir en el treball en petits grups, als quals hi havia representants de cada un dels tres sectors professionals. En aquesta part es van proposar accions a dur a terme i es van identificar oportunitats i amenaces per fer-les possibles.
Finalment, es van explicar quines accions es desenvoluparan els propers mesos des del programa
Al teu gust per seguir treballant en l’objectiu de posicionament del territori com a productor de corder de qualitat.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi