Dilluns, 22 de juliol de 2024
Corder

Tremp es posiciona com a productor de corder de qualitat

L'Ajuntament aplega en una jornada professionals ramaders, carnissers i restauradors per posar en valor la carn de corder

Redacció 23 de gener de 2018 a les 11:14
La jornada va tenir lloc al centre cívic Tarraquet | Ajuntament
El corder va convertir-se en el protagonista en una jornada professional que va tenir lloc la setmana passada a Tremp i que va reunir els tres sectors clau per al posicionament de la carn d'aquest animal. La jornada es va celebrar en el marc del projecte que desenvolupa l'Ajuntament, a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, i la Fundació Alícia per posar en valor la gastronomia de la comarca donant un paper destacat al corder. 

La jornada, que es va dur a terme al centre cívic Tarraquet de Tremp, va tenir caràcter de treball i per això es va convocar els professionals dels tres sectors que treballen amb aquest producte: ramaders, carnissers i finalment restauradors. El conductor de la sessió va ser el cuiner Jaume Biarnés, de Fundació Alícia, i va comptar amb la participació de dues expertes més: la nutricionista Noemí Igual i Ariadna Boixader, antropòloga experta en dinamització territorial, que van oferir les ponències de la primera part de la jornada.


La segona part de la jornada va tenir un caràcter pràctic i va consistir en el treball en petits grups, als quals hi havia representants de  cada un dels tres sectors professionals. En aquesta part es van proposar accions a dur a terme i es van identificar oportunitats i amenaces per fer-les possibles. 

Finalment, es van explicar quines accions es desenvoluparan els propers mesos des del programa Al teu gust per seguir treballant en l’objectiu de posicionament del territori com a productor de corder de qualitat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació