El Club Bàsquet Tremp cau derrotat a la pista del Tàrrega (67-51)

Els pallaresos no van poder donar la sorpresa al camp del líder i continuen amb la mala dinàmica

Redacció 29 de gener de 2018 a les 09:56
Els pallaresos no van poder donar la sorpresa a Tàrrega | Rebeca Escales
El Club Bàsquet Tremp va perdre dissabte a la pista del líder, el CN Tàrrega, per 16 punts de diferència (67-51) en un partit corresponent a la jornada 17 i en què tots dos equips presentaven moltes baixes. El partit va ser força igualat fins el tercer quart, moment en què els locals van aconseguir escapar-se al marcador. De fet, el Tremp va anar per damunt en alguns instants del primer quart.

El tercer quart va ser la clau del partit. El Tàrrega va sortir més encertat del vestidor i ho va aprofitar per escapar-se en el marcador. El Tremp hi va ajudar amb tot un seguit de pilotes perdudes que van afavorir el rival. Tot i que el Trep al darrer quart va aconseguir posar-se a 9 punts, els locals van fer valdre la seva dinàmica positiva per endur-se el partit i mantenir el coliderat amb el Centre Catòlic l'Hospitalet.

Amb aquest resultat, el Tremp suma la 12a derrota de la temporada en 16 partits. La setmana que ve l’equip rep el Bàsquet Ribes, quart classificat, dissabte al pavelló del Juncar.