Futbol

El Pobla, l'únic equip que puntua aquesta jornada

Empat dels poblatans a Arbeca (3-3) i derrotes del Tremp a Organyà (2-0) i del Rialp a Tornabous (3-0)

Redacció 29 de gener de 2018 a les 09:54
El Tremp torna a sumar una nova derrota, la setzena a la competició de Segona Catalana. Aquest cap de setmana ha caigut a camp de l'Organyà (2-0). A Tercera Catalana, el pobla empata a Arbeca (3-3) i el Rialp cau a Tornabous (3-0).

Els trempolins, divuitens a la classificació, visitaven el camp dels quinzens amb una nova oportunitat per reduir la distància amb els seus rivals més propers. Però dos gols de Tripiana, als minuts 48 i 73, van condemnar el Tremp, que ja encadena cinc derrotes consecutives.

A tercera Catalana, el Pobla es va deixar empatar un partit que al minut 74 guanyava per 0-3. Molleví, Sànchez i Llebot van ser els autors dels tres gols dels poblatans, que va jugar amb 10 tota la segona part. Semblava que el partit estava decidit, però el jugador de l'Arbeca Claret va posar-se l'equip a l'esquena i en quinze minuts va marcar tres gols, l'últim al minut 89.

Poca cosa va poder fer el Rialp contra el Tornabous, que a la mitja hora de joc marcava el primer gol del partit. Al minut 63 eixamplava la distància i al 73 rematava el partit i situava el marcador en el 3-0 definitiu.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació de Segona Catalana amb set punts. El proper cap de setmana viatjarà a Térmens, el setè classificat. A Tercera Catalana, el punt aconseguit pel Pobla el permet remuntar una plaça i situar-se sisè. Ara rebrà el Guissona B, catorze classificat. Després de guanyar el Rialp, el Tornabous li pren la plaça i envia els pallaresos a la setzena posició. El proper cap de setmana rebrà el Solsona B, desè.