Dilluns, 22 de juliol de 2024
Consell Comarcal

El Consell del Jussà contracta 21 persones en el programa Treball i Formació

El programa posa especial èmfasi en les persones amb dèficit de formació, persones amb discapacitat i amb risc d’exclusió social

Redacció 30 de gener de 2018 a les 10:23
Membres del Consell Comarcal amb els nous treballadors | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha contractat a 21 persones, en el marc del programa Treball i Formació. L'objectiu és afavorir, mitjançant una experiència laboral i formativa, la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d’integració en el mercat de treball. 

El programa posa especial èmfasi en les persones amb dèficit de formació, persones amb discapacitat i risc d’exclusió social, entre d'altres. Aquest any destaca la implementació d’una nova línia amb important presència, la línia DONA, adreçada a dones en situació d’atur de llarga durada. 


Aquest és el cinquè any que el Consell es presta en aquests tipus d’accions. En aquests anys, les persones contractades ja són més de 95, amb un alt increment dels contractes de 12 mesos. Per aquest motiu, el president del Consell, Constante Aranda, ha destacat la importància d’aquest programa que ha permès que moltes persones hagin tornat a prendre contacte amb el món del treball i en alguns casos hagin aconseguit un lloc de treball més enllà del programa.

Els col·lectius d’actuació d’aquest programa són persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació  o subsidi, més grans de 45 anys i persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció (PRMI).  Les persones contractades desenvoluparan tasques relacionades amb el turisme sostenible, atenció en espais públics, millora i senyalització d’infraestructures públiques, entre d'altres. 

El programa Treball i Formació, presentat aquest dilluns, està finançat a parts iguals pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació