Divendres, 5 de juliol de 2024
consell comarcal pallars sobirà

Adjudicades les obres d'adequació de la nova seu del Consell del Sobirà

Les realitzarà la UTE formada per Cervós S.L i Climatització Saufer per un import de 303.388 euros | La previsió és que el trasllat al nou espai es pugui fer durant l’estiu

Redacció / ACN 2 de febrer de 2018 a les 09:53
Edifici on es traslladaran els serveis del Consell Comarcal del Pallars Sobirà | ACN
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha adjudicat les obres d’adequació del que serà la seva nova seu, situada a l’edifici que actualment acull l’Oficina Comarcal de Turisme. Els treballs aniran a càrrec de la UTE formada per les empreses Cervós SL i Climatització Saufer. El període d'execució de les obres serà de quatre mesos i la inversió serà de 303.388,08 euros, segons la proposta de l'empresa.

L’ens comarcal preveu poder fer el trasllat al nou edifici aquest estiu, durant els mesos de juliol o agost, un any més tard del que s’havia previst. El nou equipament, situat just davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sort, ja va ser construït amb la previsió d’acollir l’ens comarcal, un canvi que encara no s’ha fet efectiu perquè algunes de les dependències estaven pendents de la realització d’aquestes obres.


Els treballs preveuen la redistribució de l’espai i les instal·lacions de les noves dependències, on s’hi traslladaran tots els serveis de l’ens comarcal excepte els dels Serveis Socials, que continuaran al mateix espai. Des de fa uns mesos els plens del Consell ja es realitzen en aquest edifici, donat que l’actual Consell ha quedat petit.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació