Dimecres, 3 de juliol de 2024
curses

Obertes les inscripcions per a la Ultra Trail de les Valls d'Àneu

La cinquena edició de la cursa, que tindrà lloc el 28 i 29 de juliol, presenta dos noves modalitats, la Sky Race i la cursa nocturna

Redacció 2 de febrer de 2018 a les 11:02
La cursa recorre tots els indrets de les Valls d'Àneu | Josep Maria Montaner
La cinquena edició de la Ultra Trail de les Valls d'Àneu ja té data. Se celebrarà el 28 i 29 de juliol i l'organització ja ha obert el termini d'inscripció. El recorregut serà el mateix que en l'anterior edició: els corredors s'enfronten a 96,7 quilòmetres i 7.190 metres de desnivell positiu. 

Per a poder-hi participar, caldrà presentar un certificat mèdic adequat a la pràctica esportiva i, com a novetat, serà necessari certificar haver finalitzat, en els dos anys anteriors, almenys una cursa de més de 80 quilòmetres i més de 5.000 metres de desnivell positiu.


La Sky Race i la cursa nocturna, principals novetats

Els participants tindran cinc modalitats diferents per competir. A banda de la Ultra Trail, es podran inscriure a la Trail (53 km), la Marxa (12 km), i les dues novetats: la Sky Race (23km) i la Night Race (44 km). Per aquesta última prova també caldrà certificar haver finalitzat una cursa de 60 quilòmetres i més de 3.000 metres de desnivell positiu, en els darrers dos anys. 
 

Inscriu-te a la Ultra Trail de les Valls d'Àneu

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació