Dilluns, 22 de juliol de 2024
literatura

«Las uvas de la ira», a tertúlia a la Biblioteca de Tremp

Dins el programa del cicle Biblioteques amb Denominació d'Origen

Redacció 2 de febrer de 2018 a les 11:48
La tertúlia es va fer acompanyada de dos vins de la comarca | Ajuntament
La Biblioteca Pública Maria Barbal ha acollit aquest dijous al vespre la tertúlia del club de lectura al voltant de Las uvas de la ira, de John Steinbeck. Els lectors, conduïts pel filòleg Albert Puiggròs, van comentar aspectes de la novel·la que els han marcat, com el drama de l’emigració de la població americana cap a Califòrnia durant la segona meitat del segle XIX i el rerefons de la lluita d’una família per tirar endavant.

Dins el Biblioteques amb Denominació d'Origen, la tertúlia literària ha estat acompanyada amb la degustació de dos vins de la comarca dels cellers Castell d'Encús i Vidavins. Aquesta activitat, com la resta que es desenvolupen dins del cicle Biblioteques amb DO pretén acostar diferents públics al món del vi en general i en concret als projectes vitivinícoles de la comarca, alhora que crea lligams entre elles i altres empreses del món de la gastronomia.


L'activitat ha estat organitzada amb la col·laboració del programa Al teu gust, aliments del Pallars, que agrupa els productors agroalimentaris i cellers de la comarca.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació