Diumenge, 7 de juliol de 2024

El Tremp dona la cara contra el Bàsquet Ribes però acaba caient (72-82)

L’equip, plagat de baixes i sense l’entrenador, va tenir opcions fins el final davant un rival que aspira a l'ascens

Redacció 5 de febrer de 2018 a les 10:27
Els trempolins són cuers de la Segona Catalana empatats amb dos equips més | Darío Albert
El Club Bàsquet Tremp no va poder fer front a les nombroses baixes i va caure derrotat dissabte al pavelló del Joncar contra el Bàsquet Ribes per 10 punts de diferència (72-82), un resultat final massa ampli pel que es va veure damunt la pista. Els pallaresos, que van disputar el partit amb tres jugadors júniors i dos cadets i sense la direcció de l’entrenador, Miquel Murgó, van jugar disposats a plantar cara un rival millor posicionat a la classificació.

El primer quart va ser pels visitants, que van aconseguir els primers avantatges (2-9, 7-18) per tancar el primer quart set punts per damunt (18-25). El Tremp va treure l’orgull al segon període i va aconseguir posar-se a només dos punts arribat el descans (37-39). A la represa, el Bàsquet Ribes va tornar a escapar-se gràcies als triples (en va anotar 14 en total) i aconseguia avantatges novament superiors als 10 punts (39-50, 45-57). Però un parcial trempolí de 10-2 va situar el matx amb un 55-59 a falta dels darrers 10 minuts.

L’últim quart va ser possiblement el més igualat, tot i el parcial. El Tremp va aconseguir empatar el matx al minut 4 (62-62) just en l’atac posterior a l’expulsió per 5 faltes d’Oriol Ubach. Una baixa que l’equip va acusar, ja que va deixar de tenir una referència ofensiva dins la pintura. Tot i això l’equip va arribar amb opcions al final, però els triples i els tirs lliures del Ribes van sentenciar un equip que continua a la zona baixa de la classificació amb quatre triomfs.

La setmana que ve l’equip descansa, ja que el partit que li pertocava jugar és el que va disputar, amb derrota, la setmana passada a Tàrrega. El partit de la següent setmana s’ha aplaçat, motiu pel qual l’equip tindrà ara 20 dies sense competició.