Futbol

El Club Futbol Tremp segueix encadenant derrotes (2-0)

El Pobla supera el Guissona B (4-2) i el Solsona B passa per sobre del Rialp (6-0)

Redacció 5 de febrer de 2018 a les 09:34
Com en la darrera jornada, el Pobla és l'únic equip pallarès que ha sigut capaç de puntuar en els partits jugats aquest cap de setmana: 4-2 contra el Guissona B. El Rialp s'endú un sac de gols (6-0). A Segona Catalana, el Tremp no aixeca cap i cau a Tèrmens (2-0).

Dos gols en quatre minuts condemnen els trempolins a sumar una nova derrota, la 17a. Amb 19 gols a favor i 58 en contra, els nois de Jordi Bacardit marquen un gol cada 95 minuts. Per contra, en reben un cada 30 minuts.

A Tercera Catalana, el Pobla va superar amb facilitat el Guissona B. Roset marcava el primer als sis minuts de partit. Ben Yazide, tres minuts més tard, i Molleví ampliaven la distància i situaven el marcador en el 3-0 abans del descans. Al minut 72, el visitant Areny marcava el primer pel Guissona, però Mollevi, de penal, aconseguia el quart pels poblatans. Ja a les acaballes del partit, els visitants van reduir la distància marcant el 4-2.

De la seva banda, el Solsona B va passar per sobre del Rialp. El partit ja va començar complicant-se als dos minuts, amb el primer gol en contra. Al descans s'hi arribava amb un abundant 4-0. Ja a la represa, dos gols més fins arribar al 6-0 definitiu.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació de Segona Catalana amb set punts. La competició s'atura aquest cap de setmana, així que el proper partit dels trempolins serà d'aquí dues setmanes, quan rebrà el Linyola, el tercer classificat. A Tercera Catalana, el Pobla segueix sisè amb 35 punts. En la propera jornada viatjarà a l'Alt Urgell per enfrontar-se a La Seu, una oportunitat d'or per remuntar una posició més a la classificació. El Rialp, que és setzè amb 13 punts, s'enfrontarà al Ponts, segon classificat.