Divendres, 5 de juliol de 2024
Turisme

Jornada a Tremp per potenciar les estratègies comunicatives del turisme

La Diputació de Lleida organitza una jornada amb professionals del sector turístic

Redacció 12 de febrer de 2018 a les 10:18
La jornada formativa també es va celebrar a la Seu d'Urgell | Diputació de Lleida
La Diputació de Lleida celebra a Tremp una sessió formativa vinculada a les noves tecnologies i adreçada al sector turístic de la comarca. La jornada va tenir lloc el passat dijous a l'Epicentre de la ciutat, i tenia per objectiu desenvolupar estratègies que ajudin a impulsar els portals webs turístics, una de les eines comunicatives més importants i amb major potencialitat per als establiments turístics. 

Durant la jornada, es va destacar que la competitivitat del sector turístic va lligada cada vegada més amb l'ús i la difusió de les noves tecnologies, que faciliten tant la promoció com la creació de noves experiències turístiques arreu del territori. 


Aquesta jornada de formació d'estratègies per impulsar els webs turístics, que també es va celebrar a la Seu d'Urgell, van adreçades de manera específica als empresaris i les entitats del territori vinculats amb els segells de Senderisme i Cicloturisme de l'Agència Catalana de Turisme i amb el programa "Moturisme Ara Lleida" que impulsa el mateix Patronat de Turisme.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació