Dijous, 4 de juliol de 2024
Futbol

El Pobla cau contra un rival directe, La Seu (2-1)

Els partits que enfrontaven el Tremp contra el Linyola i el Rialp contra el Ponts es van haver de supendre

Redacció 19 de febrer de 2018 a les 09:41
El Pobla ha estat l'únic equip pallarès que finalment ha jugat aquest cap de setmana. El partit que l'enfrontava a La Seu suposava una oportunitat d'or per remuntar més posicions a la classificació. El Tremp havia de rebre la visita del Linyola, però el mal estat de la gespa del Pedrasanta va fer que el partit se suspengués. Així com també el matx del Rialp, que visitava el camp del Ponts. 

Tot i començar el partit amb molt bon peu -Buhai va avançar els poblatans al minut 7-, l'equip va veure com els locals els remontaven. El primer gol en contra, abans del descans. A la represa, els canvis de l'equip de l'Alt Urgell van ser claus. Tant es així que Rosales, un minut després d'entrar al camp, marcava el gol que certificava la remuntada i donava els tres punts a La Seu.


La derrota del Pobla fa que caigui una posició a la classificació del grup 14 de Tercera Catalana i se situï sisè, avançat precisament per La Seu. El proper cap de setmana jugarà contra el cuer, el Vilanova de l'Aguda. El Rialp segueix setzè, amb 13 punts, ara amb un partit pendent per disputar. El proper rival dels del Sobirà és l'Angulària, tercer classificat. A Segona Catalana, el Tremp segueix tancant la classificació, amb set punts i un partit menys. Ara viatjarà fins Alcarràs per enfrontar-se al quart classificat. 
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Segona Catalana, grup 5


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació