Dimecres, 3 de juliol de 2024
esquí

Les bones temperatures animen l'afluència d'esquiadors a les pistes d'esquí

Les darreres nevades deixen gruixos importants amb els que es podrà allargar la temporada

ACN 19 de febrer de 2018 a les 09:54
Esquiadors a Port Ainé, en un cap de setmana anterior | Skipallars
L'ambient assolellat acompanyat d'una temperatura agradable ha afavorit que aquest diumenge molts aficionats a l'esquí hagin decidit desplaçar-se fins a les diferents pistes del Pirineu. 

L'esplèndida jornada per a l'esquí d'aquest diumenge, acompanyada de la bona qualitat de la neu caiguda aquest mes de febrer, ha fet gaudir a les persones que han passat el cap de setmana al voltant de les diferents pistes que hi ha a les comarques del Pirineu, on tant divendres com dissabte el cel estava més aviat tapat i ha caigut alguna precipitació en forma de pluja. 


Des de les estacions pallareses del grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han destacat que el cap de setmana ha estat positiu després d'haver registrat una afluència de més de 7.700 persones, de les quals 3.900 han passat aquest diumenge i 3.820 dissabte. Segons el director d'Espot i Port Ainé, Xavier Bigordà, aquesta darrera xifra hauria pogut ser superior, ja que, finalment, no hi va haver precipitacions com anunciava el pronòstic meteorològic. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació