L'Oficina de Turisme de Sort va acollir dijous passat la jornada de presentació dels resultats de l'estudi
El recorreguts dels productes càrnics al Parc Natural de l'Alt Pirineu, encarregat pel
Parc Natural de l'Alt Pirineu.
En la jornada s'ha donat a conèixer la radiografia del punt de partida actual de la cadena de valors del sector càrnic, així com les barreres existents i les possibles línies de treball per superar les limitacions indicades. Durant la jornada es va celebrar una taula rodona que va il·lustrar la importància de la venda directa i de poder tancar el cercle en la producció ramadera.
L’estudi conclou que l’engreix de boví i equí al Parc Natural de l’Alt Pirineu és molt baix i que la distribució i la comercialització és un dels nivells amb més mancances i més necessitats de millora. L'anàlisi ha determinat que es pot treballar en paral·lel, començant per les accions de sensibilització i de comunicació que han de revertir en un augment de la demanda de producte càrnic del territori.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi