Diumenge, 7 de juliol de 2024

Cara i creu pel Club Bàsquet Tremp aquest cap de setmana

Supera un rival directe el dissabte en partit ajornat (73-69) però cau derrotat diumenge a Martorell (74-69)

Redacció 26 de febrer de 2018 a les 09:42
El Tremp va estar a punt de donar la sorpresa a Martorell | BC Martorell
El Club Bàsquet Tremp ha experimentat aquest cap de setmana les dos cares de l’esport. Dissabte va tornar a guanyar després de tres mesos davant el Sant Andreu de la Barca, un rival directe, en el partit ajornat corresponent a la jornada anterior (73-69). Els visitants van començar més entonats i van agafar els primers avantatges (3-12), tot i que el primer quart acabaria amb empat a 15 després de la reacció del Tremp.

El segon període va ser també força igualat, tot i que els barcelonins anirien al descans amb el marcador a favor (26-30). El tercer quart va servir al Tremp per distanciar-se amb un espectacular parcial de 34 a 10 gràcies als triples -set en tot el quart- i a la major intensitat defensiva (60-41). A l’últim període els visitants van reaccionar i van aconseguir recuperar l’average, que era de deu punts (73-69).

Ahir, en canvi, l’equip va perdre a Martorell, a la pròrroga, amb un resultat pràcticament idèntic al de dissabte (74-69). El matx va ser igualat des del minut 1, amb màxims avantatges que no superarien mai els 6 punts per cap dels dos equips. Només el 13-21 del segon quart va servir als pallaresos per distanciar-se tímidament, tot i que al descans hi arribarien perdent (27-25).

Després d’un tercer quart novament igualat i marcat per les imprecisions de tots dos equips, en l’últim període el Matorell va fer una primera estirada (54-47) contrarestada pel Tremp, que amb dos tirs lliures de Pau Vila va forçar la pròrroga (63-63). Al temps extra els trempolins es van avançar primer i amb un triple de Carmona a falta d’un minut (64-68) ho tindrien tot de cara. Però el Martorell va capgirar el partit amb dos triples consecutius que van sentenciar el matx (74-69).

Amb aquests resultats, ara el Tremp suma 5 victòries i amb 14 derrotes continua tancant la classificació, empatat amb el Sant Andreu de la Barca i a una victòria del Gavà i el Nou Esplugues. El proper dissabte l’equip rep el Bàsquet Neus, que amb 8 victòries és desè. L’equip espera fer del Juncar un fortí aquesta segona volta per aconseguir el màxim objectiu de la temporada: assegurar la permanència.