Futbol

L'Alcarràs aixafa el Tremp (8-0)

A Tercera Catalana, el Pobla supera el Vilanova de l'Aguda (5-1), i el Rialp cau a casa contra l'Angularia (3-5)

Redacció 26 de febrer de 2018 a les 10:04
El Tremp torna d'Alcarràs amb un sac de gols en contra i cada vegada menys opcions de mantenir la categoria de Segona Catalana. La visita al camp del quart classificat es va saldar amb un 8-0. A Tercera Catalana, el Pobla endossa cinc gols al cuer (5-1) i el Rialp perd contra l'Angularia, el tercer classificat (3-5).

El Tremp visitava el Segrià amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria, una sensació que no té des de fa pràcticament tres mesos. L'últim partit en el que els trempolins van sumar tres punts va ser el disputat el 2 de desembre. Des de llavors, set derrotes consecutives. L'última, la més àmplia. Un 8-0 contra un Alcarràs que a la primera part ja havia marcat cinc gols.

A Tercera Catalana, el partit del Pobla contra el cuer, el Vilanova de l'Aguda, començava amb molt bon peu. Als cinc minuts, Buahi obria el marcador, i deu minuts després Roset ampliava les distàncies. Instants abans del final de la primera part, Molleví, de penal, posava el 3-0. Ja a la represa, arribava el gol de l'honor del visitants. Una altra vegada Buhai i Ribeiro de Souza situaven el 5-1 definitiu.

De la seva banda, el Rialp rebia la visita del tercer classificat, l'Angulària. Els dos gols en contra en menys de quinze minuts feia indicar que els pallaresos tindrien poques opcions de guanyar. Però al descans s'arribava amb un 2-3 al marcador gràcies als gols de Pico i Contel. Als vint minuts de la segona part, Alejandro aconseguia empatar el partit. Però l'Angulària no es va deixar remuntar el partit i va marcar dos gols més fins arribar al 3-5.

Amb aquest resultats, el Tremp segueix tancant la classificació de Segona Catalana, amb 7 punts. Ara rebrà al Pedrasanta el Torrefarrera, setè classificat. A Tercera Catalana, tot segueix igual. El Pobla és sisè i el Rialp 16è, amb 41 i 13 punts respectivament. El proper cap de setmana, els del Jussà viatgen fins a Torregrossa, mentre que el Rialp juga al camp del Guissona B.