El Consell del Corder del Pallars Jussà,
creat recentment i integrat per ramaders, carnissers i restauradors, proposa a la població sortir a gaudir de la carn de corder a les barbacoes de la comarca els dies 17 i 18 de març.
Amb la idea d’incentivar el consum de carn de corder, un dels motors econòmics de la comarca, el Consell del Corder, a través del programa
Al teu gust, aliments del Pallars de l’
Ajuntament de Tremp, ha posat en marxa una iniciativa per animar tothom, i particularment a la gent del Pallars, a recuperar les tradicionals costellades a l’aire lliure.
Concretament, els ramaders i carnissers de la comarca s’han posat d’acord per fer una oferta del 30% en els diferents talls de carn de corder. Es podrà gaudir d'aquesta rebaixa en les compres realitzades entre el 12 i el 17 de març.
A més, s’ha editat un fulletó desplegable on es detallen les carnisseries que participen a l’oferta. També s’hi poden trobar receptes de salses per acompanyar la carn que proposen els restaurants del Pallars Jussà, així com un mapa amb totes les barbacoes obertes assenyalades.
Consulta el futlletó amb informació de la costellada
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi