Dimecres, 3 de juliol de 2024
rialp matxicots

Obertes les inscripcions per a la 9a edició de la Rialp Matxicots

Els corredors que s'inscriguin abans del 30 de juny tindran la inscripció a un preu reduït

Redacció 1 de març de 2018 a les 11:06
Una participant de la Rialp Matxicots en una edició anterior | Matxicots
La Rialp Matxicots ja es prepara per viure la novena edició. Des d’aquest dijous i fins l'últim dia d'agost està obert el termini per inscriure's a la prova organitzada per l'Ajuntament de Rialp, que se celebrarà els dies 15 i 16 de setembre. 

Les inscripcions, que es poden formalitzar a la web de la cursa, tindran un preu reduït fins el 30 de juny. La Matxicots d'aquest any ve carregada de novetats. La més destacada és una nova modalitat: la Marató, de 44 quilòmetres i 4.000 metres de desnivell positiu. Aquest nou recorregut se suma als quatre que ja hi havia fins ara: la Combinada de 83 quilòmetres, la Trail de 60km, la Mitja de 23km i Caminada no competitiva d'11km. 


Una altra de les novetats és el nou recorregut de la Trail, que s'allargarà fins als 60 quilòmetres, i pujarà fins a la Pala d'Eixe i la Serra de Posa. La Caminada popular també canvia de recorregut, aquest any l'inici serà a Roní i s'arribarà fins a Rialp. 

Els organitzadors esperen que els inscrits entre totes les modalitats superin el miler, i calculen que, juntament amb els seus acompanyants, Rialp aculli aquell cap de setmana unes 3.000 persones, que suposarà un gran impacte econòmic i social per al municipi. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació