El Tremp supera el Bàsquet Neus i abandona l’última posició (71-69)

Els pallaresos sumen la segona victòria en els últims tres partits

Redacció 5 de març de 2018 a les 10:11
El Tremp va aconseguir el seu cinquè triomf al pavelló del Juncar | Arnau Ubach
El Club Bàsquet Tremp agafa aire i surt de la cua de la classificació després de la victòria del passat dissabte, al pavelló del Juncar, contra el Bàsquet Neus A (71-69). Els de Santa Coloma de Gramanet van sortir millor a la pista (0-7) i gràcies a una bona defensa i una intensa pressió van agafar els primers avantatges (10-18). El Tremp, però, va reaccionar al segon període per igualar el partit al descans (32-32).

El tercer quart va ser el més igualat del partit, amb anades i vingudes en el marcador i la igualtat que es mantenia malgrat el mal arbitratge. A les acaballes del període el Tremp se’n va anar tímidament per acabar amb un marcador de 48-45 i tot per decidir en els últims 10 minuts.

Dos triples consecutius d’Adrià Alins van enlairar el Tremp, que es va escapar per 11 punts (56-45) als primers minuts de l’últim quart. Els visitants, però, no van baixar mai els braços, i amb un parcial de 2-10, es posaven novament en el partit (58-55) a falta de cinc minuts. Per contra del que ha passat en molts partits, els pallaresos van saber jugar millor els darrers minuts per emportar-se un ajustat triomf (71-69).

Amb aquesta victòria, la segona en els darrers tres partits, el Tremp agafa aire i abandona l’última posició de la classificació, després que el Sant Andreu de la Barca hagi perdut. Els trempolins són ara a la 15a posició amb 6 victòries i 14 derrotes. El proper cap de setmana l’equip haurà de suar de valent si vol mantenir la bona ratxa, ja que juga a la pista del líder, el Centre Catòlic l’Hospitalet.