Diumenge, 7 de juliol de 2024

El Tremp sucumbeix a la pista del Centre Catòlic de l’Hospitalet (80-47)

Els pallaresos es mantenen a la penúltima plaça amb 6 victòries i amb la mirada posada al vital partit del proper dissabte

Redacció 12 de març de 2018 a les 09:52
El Tremp, en imatge d’arxiu, lluita per evitar el descens | Laia Nadal
Derrota incontestable del Club Bàsquet Tremp a la pista del segon classificat, el Centre Catòlic de l’Hospitalet, per 33 punts de diferència (80-47). Els homes de Miquel Murgó no van tenir cap opció davant un equip que va demostrar la seva superioritat tant a nivell tècnic com en intensitat.

No obstant això, el partit no va començar del tot malament pels pallaresos, que en els primers sis minuts mantenien el partit igualat (9-10). Una estirada dels locals va fer que el primer quart acabés ja 24-15. El segon quart també se’l va endur el Centre Catòlic, que se n’aniria al descans amb un marcador de 46-29.

A la represa el Tremp ho va intentar però va topar amb un rival superior en tots els aspectes, que també s’enduria el tercer quart (66-41). Els últims 10 minuts, de tràmit, van servir als locals per eixamplar la diferència fins el 80-47 final davant un Tremp que molt haurà de millorar si vol salvar la categoria.

La setmana que ve l’equip pallarès rep el Nou Esplugues, un rival directe que pot avançar a la classificació en el cas de guanyar el partit. El matx es disputarà dissabte a les 6 de la tarda. Els pallaresos són ara penúltims amb 6 victòries, una menys que el rival de dissabte.