Dijous, 4 de juliol de 2024
Futbol

El Tremp torna de Tàrrega amb un 5-0 en contra

A Tercera Catalana, ajornat el partit del Pobla per la celebració de l'Olimpíada Flamisell

Redacció 12 de març de 2018 a les 11:31
Nova derrota del Tremp, aquest cop al camp del Tàrrega, el segon classificat. A Tercera Catalana, el partit que havia d'enfrontar el Pobla i l'Agramunt, el líder, es va haver d'ajornar per la celebració de l'Olimpíada Flamisell de la Pobla de Segur. El Rialp es va presentar a Butsènit amb nou jugadors, i al minut 63 es va quedar amb tan sols sis futbolistes sobre el terreny de joc, fet que va portar la suspensió del partit.

El CF Tremp va caure amb autoritat al camp del segon classificat, el Tàrrega, per 5-0. Els locals van jugar un partit molt complet i per derrotar un defensiu Tremp, que no va poder evitar la golejada. La bona actuació del porter trempolí Roger va fer que s’arribés al descans amb un curt 2-0. Els del Jussà van haver de jugar tota la segona part amb un jugador menys, després de l'expulsió de Tao al minut 40.

A Tercera Catalana, el Rialp va viatjar a Butsènit amb tan sols nou jugadors. La superioritat numèrica dels locals va ser contundent: en acabar la primera part el marcador reflectia un clar 5-0. A la represa, va arribar l'últim gol, el sisè. El Rialp es va quedar amb només sis jugadors al terreny de joc, fet que va portar la suspensió del partit.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació del grup 5 de Segona Catalana, amb cinc punts, tot i que té dos partits pendents de disputar. Ara rebrà el Palau, el tretzè classificat. A Tercera Catalana, el Pobla segueix sisè amb 41 punts, i un partit menys. El proper cap de setmana juga al camp del Torà, el vuitè classificat. El Rialp és 16è amb 13 punts i dos partits menys. La propera jornada rep el Verdú.