Dilluns, 22 de juliol de 2024
turisme

L'escriptor pallarès Pep Coll, nomenat ambaixador del Pallars Jussà per l'Apat

El president de l’associació, Josep Palau, va agafar el compromís de divulgar les llegendes del Pallars Jussà que Coll ha recollit

Redacció / ACN 15 de març de 2018 a les 09:43
Pep Coll, dent un discurs durant la 3a Nit del Turisme del Pallars Jussà | ACN
L’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic del Pallars Jussà (Apat) ha nomenat l’escriptor pallarès, Pep Coll, ambaixador de l'ens. El reconeixement se li va concedir durant la celebració de la tercera Nit del Turisme de la comarca, que va tenir lloc el passat dilluns a la fàbrica Ctretze i a l'Hotel Solé de la Pobla de Segur.

L’escriptor de Pessonada es va mostrar “sorprès” donada la seva poca vinculació amb el món gastronòmic i turístic, tot i que va argumentar que explicar i recollir històries del Pallars Jussà no deixa de ser un producte turístic. Josep Palau, com a president de l'Apat, va agafar el compromís de divulgar les llegendes del Pallars Jussà que Coll ha recollit en llibres i va animar tots els associats a fer el mateix.


La Nit del Turisme del Pallars Jussà va servir per presentar la nova guia Vine al Pallars, Viu el Jussà, que enguany reuneix una setantena d’activitats per fer a la comarca. Durant la nit també es va anunciar que les pernoctacions han augmentat a la comarca un 80% en els últims quatre anys, situant-se ja al voltant de les 90.000.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació