Diumenge, 7 de juliol de 2024

El Tremp es complica la permanència en caure davant el Nou Esplugues (62-70)

Els pallaresos perden també l’average i tornen a caure a la cua de la classificació amb sis victòries

Redacció 19 de març de 2018 a les 09:19
El Tremp no va poder superar un Nou Esplugues superior | Darío Albert
Nova derrota del Club Bàsquet Tremp, aquest cop a casa davant un rival directe en la lluita per la salvació, el Nou Esplugues, per vuit punts de diferència (62-70). Després de guanyar els dos anteriors partits a casa, els trempolins cauen novament a l’última posició de la taula i es compliquen d’aquesta manera la permanència a Segona Catalana.

El matx va començar igualat, però el Nou Esplugues va agafar els primers avantatges (7-13) gràcies al gran partit de García, autor de 7 triples. El primer quart acabaria amb un resultat de 15-16 pels visitants. Al segon període les dinàmiques van seguir igual, amb un Tremp atemorit davant un rival amb millor dinàmica. A la mitja part s’hi arribava amb un marcador de 31-36.

A la represa, tot i els tímids intents del Tremp, que es va arribar a posar a només un punt (41-42), els visitants van fer valer el seu millor estat de forma per escapar-se novament i eixamplar la diferència fins els 9 punts a la fi del tercer període (43-52). En l’últim quart el Tremp es va arribar a posar a només tres punts a falta d’un minut (62-65), però novament García amb un triple fulminava les aspiracions dels pallaresos.

Amb aquesta nova desfeta, el Tremp torna a ser cuer del grup 2 de Segona Catalana amb sis victòries i setze derrotes. La propera jornada l’equip viatja a la pista del Viladecans, una nova oportunitat per sortir del pou i afrontar el tram final de temporada amb aspiracions de mantenir la categoria.