El Tremp es retroba amb la victòria (2-1)

A Tercera Catalana, derrotes del Pobla (3-1) i del Rialp (2-3)

Redacció 19 de març de 2018 a les 09:46
Tres mesos i mig després, el Tremp torna a guanyar un partit | Arnau Ubach
Cent nou dies després de l'últim partit guanyat, el 2 de desembre, el Tremp es retroba amb la victòria a Segona Catalana, aquest cop contra el Palau (2-1). A Tercera Catalana, derrotes dels dos equips pallaresos. El Pobla cau a Torà (3-1) i el Rialp veu com el Verdú remunta el partit (2-3).

Després de vuit partits veient com s'escapaven els punts, el Tremp trenca amb la dinàmica negativa i suma el tercer partit guanyat de la temporada. Xavier Vergés avançava els trempolins al minut 19, un marcador que no es mouria fins a pràcticament el final de la segona part. Al minut 73, el Palau aconseguia empatar el partit, però la resposta del Tremp va ser immediata i tan sols dos minuts després un gol de Wilkinson deixava els tres punts a la capital del Pallars Jussà.

A Tercera Catalana, el Pobla torna de Torà amb una derrota (3-1). Els locals s'avançaven al minut 35 i Buhai just a l'inici de la segona part marcava l'empat. Un minut després, el Torà es tornava a posar per davant en el marcador i al minut 63 sentenciava el partit amb el 3-1 final.

Dos gols pràcticament seguits del Verdú condemnen el Rialp. Tot i rebre un gol en contra als pocs minuts de començar el partit, els del Sobirà es van saber sobreposar a la situació i abans d'acabar la primera part ja guanyaven 2-1. El visitant Koma, autor dels tres gols del Verdú, signava la remuntada marcant dos gols en set minuts de diferència (2-3).

Tot i la victòria, el Tremp continua tancant la classificació de Segona Catalana, amb 10 punts, a set del penúltim. El proper cap de setmana viatjarà fins a Guissona per enfrontar-se al desè classificat. A Tercera Catalana, la derrota del Pobla els obliga a baixar un lloc en la classificació i ara són setens amb 41 punts. Ara rebrà el Tornabous, el quinzè. Qui baixa una plaça és també el Rialp, aquest cop fins a la última de la classificació. Amb 13 punts, provarà de capgirar la situació la setmana que ve quan s'enfronti al Bellcairenc, el cinquè classificat.